Kedves Vendégünk!

A BELÉPÉS

A belépő karszalag megvásárlása csak akkor jogosít a KUN LÁSZLÓ FESZTIVÁLra való belépésre, ha elfogadod jelen rendezvény házirendjét, és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. A rendezvényre belépni a megváltott karszalag szabta időpontban és feltételek mellett lehet.

A karszalagot (napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik.

KARSZALAGOKKAL KAPCSOLATOS FONTOS INFORMÁCIÓK

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét!

A karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük. 14 életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

A rendezvények területén a biztonságod érdekében tilos a “body surf” (amikor a közönség egy-egy rajongót a csápoló tömeg feje fölött, kezével továbbít a színpad felé.) Ha ez mégis előfordulna veled, akkor sajnos el kell hagynod a rendezvény területét!

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos!

MIT NEM HOZHATSZ BE MAGADDAL?

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt, illetve bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugós kés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. FONTOS: Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb fél litert félliteres műanyagpalackban, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzéskor átadni a biztonsági szolgálatnak.

HÁZI KEDVENCEK

A rendezvényre kutyát és házi kedvenceket behozni nem lehet!

KIHEZ FORDULHATSZ?

A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeiddel, panaszaiddal, ötleteiddel az információs sátor munkatársaihoz fordulhatsz! Kérjük, a talált tárgyakat az információs sátornál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd!

EGYÉB

  • A jegytulajdonosok hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk a közönség tagjaként kép- és hangfelvétel készüljön. A felvételek készítőivel szemben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel.
  • A fesztivál területén fényképezni saját célra szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt közmédiumokban, nyomtatott sajtóban, vagy on-line portálokon csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet közzétenni.
  • A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
  • A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvények területén is tilos!
  • Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!
  • A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jó szórakozást kívánunk!