[fancy_heading h1=”0″ icon=”” style=”line” title=”Sztárvendégek”][/fancy_heading][promo_box border=”0″ image=”1982″ title=”DÁNIELFY GERGŐ ÉS AZ UTAZÓK /live/”]Az együttes frontemberét, Dánielfy Gergőt már ismerheti a közönség tehetségkutató műsorokból. Legutóbb tavaly decemberben, A Dal című adás válogatójában is láthattuk őt. A rátermett fiú hétről hétre mind jobban belopta magát a nézők és zenekedvelők szívébe. Az Azt mondtad című remek szerzeményét a legjobb 30 dal közé választotta a zsűri. A kiváló produkció egyedi hangzásvilágával a műsor döntőjéig menetelt. Nagy meglepetés és öröm, amikor a szakmai zsűri neki ítélte Az Év Felfedezettje Díjat is.
LÉLEKUTAZÁS. Különleges, változatos, formabontó – így jellemezhetjük a csapat izgalmas utazásra invitáló lemezét. A magyar könnyűzenei élet alternatív, rendhagyó popegyüttessel gazdagodott. Dalaikban az akusztikus és a folkpopos hangzásvilágot ötvözik, olykor népzenei elemeket is használnak.
Fellépésüket izgatottan várjuk…[/promo_box][promo_box border=”0″ image=”1922″ title=”HORVÁTH TAMÁS /live/”]Horváth Tamás az a fajta zsigeri énekes-dalszerző, akiben már egészen kiskorában
megfogalmazódott, hogy a zene az a nyelv, amin keresztül igazán ki tudja fejezni önmagát.
Szerencsére több milliós nézettségű videói, mint a Meggyfa vagy a Tiszánál azt bizonyítják, hogy nem
rajta kívül még rengetegen beszélik ezt a közös nyelvet.

A Kun László Fesztivál színpadán élőzenekaros koncerttel HORVÁTH TAMÁS![/promo_box]

[promo_box border=”0″ image=”1916″ title=”MAJKA & CURTIS /live/”]Legutóbbi koncertjüket több ezer ember tombolta végig.
Hosszú egyeztetések után sikerült Őket újra a KUN LÁSZLÓ FESZTIVÁLRA csábítani.
Egy fergeteges élő koncert-show amit átélhet a nagyérdemű.

Fellépésüket mi már izgatottan várjuk… [/promo_box]

[promo_box border=”0″ image=”1866″ title=”NÓTÁR MARY”]Karrierje igazából négy részre bontható:
A kezdetekre, 2002 és 2004 között, amikor szóló karrierje beindult.
A második korszakra, amikor Bódi Csabyval együtt hódították meg az országot, 2005 és 2007 között.
A harmadik korszakra, amikor az akkori Magic World Media által hatalmas ismeretségre tett szert 2008-tól 2010-ig.
A negyedik korszak 2010 -ben ben kezdődött, amikor megjelent legújabb lemezén a Rumcsakán ez az imageváltás valóban érzékelhető, a mulatós, romás zenétől egy populárisabb zenevilág felé indult el.
Díjai:
Zámbó Jimmy-díj (2007), Fonogram díj – Az év hazai slágerzenei albuma (2014) (Jo a stílusom album), Fonogram díj – Az év hazai slágerzenei albuma (2015) (Mindenkinek szól album)
[/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”1860″ title=”SIHELL FERRY és HENNA”]Sokak örömére 2018 -ban a színpadon Sihell Ferry és Henna
Muzsikusok voltak a felmenőim, de a mai napig fő hivatás az egész családomban a zenélés. Már egészen kicsi gyerekként közel kerültem a hangszerekhez. – vallja az énekes.
Henna 2013 tavaszán debütált a mulatós műfajban. Néhány hónap elteltével már a műfaj hercegnőjeként titulálták.
Folyamatosan járják az országot, különböző rendezvényeken találkozhat velük a közönség. A Muzsika Tv Dallamokon át című műsorának állandó fellépői.
[/promo_box]
[promo_box border=”0″ title=”OSZVALD MARIKA” image=”1863″]Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
1972-től napjainkig a Fővárosi Operettszínház elismert tagja.
Mindenki ismeri, az ország egyik legismertebb előadóművésze.

Fellépésével minden korosztályt elkápráztat![/promo_box]

[promo_box border=”0″ image=”1859″ title=”AK26″]Hiro már egészen kicsi kora óta zenész, illetve rapper szeretett volna lenni. Többször is figyelte más zenészek, rapperek munkáit és próbált tőlük sokat tanulni. 2011-ben a testvérével, Molnár Ádámmal (Giajjenno) megalkották az AK26 nevezetű rap bandát és több dalt is kiadtak.
Legnépszerűbbek a Superior, Bajnok, Egyedül.
Idén az AK26 új nótával jelentkezett, minek címe a Blöff lett, amihez videóklippet is készítettek.
Közkívánatra fesztiválunkon az AK26!!![/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”1927″ title=”NAGYFERÓ ÉS A BEATRICE /live/”]Nagy Feró magyar énekes, színész, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere, „A nemzet csótánya” most a KUN LÁSZLÓ FESZTIVÁLRA érkezik.
2018 -ban a Beatrice 40 éves születésnapi jubileuma alkalmából több órás koncertet adott az Arénában.

Hozzánk is a legnagyobb Ricse slágerekkel jönnek!
[/promo_box]

[promo_box border=”0″ image=”1876″ title=”AQUA MANÓ PARTY”]Zenés-táncos, interaktív programmal is várjuk fesztiválunkon a gyermekeket és szüleiket!
Az AQUA MANÓ PARTY 2011 óta szórakoztatja a nagyérdeműt.
Szakképzett pedagógusokkal, animátorokkal, műsorvezetőkkel, zenemesterrel vagyis egy fergeteges show -val, majd utána kreatív-kézműves játszóházzal érkeznek hozzánk.

Kun László Fesztivál – Körösszegapáti – 2018. augusztus 9-10-11.
[/promo_box]

[promo_box border=”0″ image=”1903″ title=”GALAMBOS LAJOS és barátai”]Galambos Lajos zenész, előadóművész, producer, műsorvezető. A Péntek esti Dáridó és a Szuperbuli című televíziós műsorok egykori házigazdája. 1985-től a mai napig eladott hanghordozóinak száma közelít a 4 millióhoz.
– 2006-ban megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét
– 2001-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét
– a TV2 két alkalommal jutalmazta Nívó díjjal
– két alkalommal kapta meg az Aranyszarvas díjat, közönségdíjat
– 2000-ben és 2002-ben a Líra díjat érdemelte ki
GALAMBOS LAJOS még nem járt nálunk, így fellépését sokan kíváncsian várják![/promo_box]
[promo_box border=”0″ image=”1889″ title=”RICO x MISS MOOD”]A mai kor trendi vonalát követik és játsszák.
Legnagyobb slágereik az “Örökké fiatalon”, a “Vihar”, a “Cella”, a “Mágnes” és még sorolhatnánk…
Rengeteg követőjük van a közösségi oldalakon, ahol nagyon közvetlenek rajongótáborukkal.
Először járnak nálunk és a legnagyobb slágereiket el is éneklik.

A KUN LÁSZLÓ FESZTIVÁL színpadán RICO x MISS MOOD!!![/promo_box]

[promo_box border=”0″ image=”1895″ title=”MARIO”]Nap mint nap kapja a szerelmes üzeneteket a lányoktól Kunu MARIO zenész. Persze az énekes nemcsak a külsejével hódította meg a hölgyeket, hanem a dalaival is.
MARIO 2010-ben az egyik tehetségkutató versenyben is megmutatta a hangszálaiban rejlő erőt, bár nem egyedül jelentkezett a megmérettetésre, hanem egy csapattal. A Street nevű formációban MARIO mellett Batka Ignác, Burai Krisztián és a Fekete Vonat egyik tagja, Báró is feltűnt.
A dalaihoz készült klipjei milliós nézettségeket hoznak a legnépszerűbb videomegosztó oldalon, közösségi oldalán óriási rajongótáborral rendelkezik, megosztott posztjait több ezren lájkolják.

Jön… Jön… Jön…, a Kun László Fesztiválon MARIO!!![/promo_box]

[promo_box border=”0″ image=”1925″ title=”VASTAG TAMÁS”]Vastag Tamás, Fonogram-díjas magyar énekes, színész. Az X-Faktor című műsorok révén vált országosan ismertté. Vastag Csaba énekes öccse.
2012 -ben az Őrizd az álmod c. dallal megkapta a Transilvanian Music Awards – az év legjobb magyar videoklipje díjat.

Az idősek és fiatalok körében is kedvelt énekes még nem járt nálunk. [/promo_box]

[promo_box border=”0″ image=”1912″ title=”KELEMEN KABÁTBAN /live/”]A Kelemen Kabátban 2011-ben debütált az időközben kultikus pophimnusszá vált ’’Nyári Dallam’’ című eurodance dalukkal. 2014-ben megjelent második lemezükön megírták az utóbbi évek egyik legnagyobb slágerét ’’Maradjatok Gyerekek” címmel, ami a nagylemez címadó dala is egyben. A zenekar sikerének titka a humoros, karakteres dalszövegek és a sokszínű zenei hangzásvilág ötvözetében rejlik.

2013-ban határozott úgy a három alaptag (Horváth Boldizsár, Horváth Gáspár, Pápay Mihály), hogy csak élő koncerteket adnak zenekari felállásban. A zenekar mára hazánk egyik meghatározó pop-rock zenekarává nőte ki magát. számtalan jól ismert, rongyossá játszott dalt, klipet és teltházas koncertet tudhatnak maguk mögött.
A Kelemen Kabátban az elmúlt két évben állandó szereplőjévé vált a legnagyobb hazai fesztiváloknak (Sziget, VOLT, STRAND, EFOTT, SZIN, Campus, FEZEN).

A KUN LÁSZLÓ FESZTIVÁL színpadán élő koncerttel a KELEMEN KABÁTBAN!!![/promo_box]

[promo_box border=”0″][/promo_box]