Emlékek Éjszakája

Emlékek Éjszakája

Emlékek Éjszakája - We Love 2000's

Emlékek Éjszakája - We Love 2000's

Az “Emlékek Éjszakája” azoknak szól akik végig bulizták az akkori fantasztikus korszakot, és rengeteg kellemes emlék és élmény fűzi a 2000’s évek zenéihez. Amikor mindenki alig várta, hogy hétvége legyen és indulhasson kedvenc vidéki vagy városi szórakozóhelyére. Egy biztos, csodás időszak volt.
Rengeteg nagy szerelem, felejthetetlen kapcsolatok, barátságok, és bizony sokan ezekben a bulikban találták meg életük párját.
Most szeretnénk nektek visszaadni ezt a csodálatos életérzést amit akkoriban átéltünk!
Újra összehozni a régi barátokat, ismerősöket és mindenkit aki szívesen emlékezik vissza azokra a nagy közös bulizásokra.
Emlékeztek amikor reggelre mindenkinek elment a hangja? Annyit énekeltünk a jobbnál jobb Magyar és külföldi zenékre, hogy negrót kellett szopogatni és forró teát inni, hogy másnap valamennyire legyen hangunk. 🙂
Hát igen volt ilyen bőven. Azok a feledhetetlen nagy slágerek, mint a Hiányzol, 100 évet várnék, Éjjel érkezem, Budapest száll, akár a Moonlight Shadow , Because The Night vagy éppen a L’amour Toujours.
A lemezjátszók mögött természetesen a kor meghatározó lemezlovasai pörgetik a legnagyobb kedvenceket.
Tessék készülni mert visszahozzuk nektek a szép emlékeket!

EMLÉKEK ÉJSZAKÁJA™ We Love 2000’s party a KUN LÁSZLÓ FESZTIVÁLON!

PEAT JR

PEAT JR

PEAT JR 🎤🎧 Elhozza nektek a 2000 -es évek legnagyobb slágereit 😉
…és mi az őrületesen jó buli titka? Peat szerint egyszerű a recept:
„A közönséggel együtt kell lélegezni.”
SPY THE GHOST

SPY THE GHOST

Óriási mágus a pasas 🙂 Több évtizede készíti, gyártja és feldolgozza a jobbnál jobb klubslágereket. Fellépései mindig teltházasak.
Együtt él és mozog közönségével!
Legnagyobb sikere az Éjjel érkezem c. dal feldolgozása.
Ebben a fickóban a POWER benne van!

EMLÉKEK ÉJSZAKÁJA™ We Love 2000’s party a KUN LÁSZLÓ FESZTIVÁLON!

DJ SZATMÁRI

DJ SZATMÁRI

Dj. Szatmári 1993-tól kezdve a keleti régió szinte valamennyi nagy klubjában megfordult. Zenei előképzettségéhez hozzá tartozik, hogy éveken keresztül tanult gitározni, de a dobok mögül is szórakoztatta már a nagyérdeműt. 2003-ban megjelenik első maxija Family Dance címmel. Az említett maxiból 2000db készült, ami ismerve a piacot nagyon nagy mennyiségnek számít.
Országos karriere 2004 -től indul. Hosszú keresés után Dj. Szatmári megtalálta a dalaihoz illő legjobb női hangot Jucus /Puskás Judit/ személyében. Még ez év nyarán elkészült az “Égess el” című sláger.
2009-ben Fonogram díjra jelölik a „Hazudj még” című dallal. Még ebben az évben elkészül „Miért őt” című dal és hozzá egy rendhagyó klip. 2010-ben másodszor is jelölést kap az év lemezlovasa címre.

DJ SZATMÁRI az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasa a KUN LÁSZLÓ FESZTIVÁLRA exclusive Dj szettel érkezik!